Headhunta Säljare

Benea – headhunting av säljare.

Försäljningen har blivit annorlunda. Rekrytera säljare har blivit annorlunda. Benea är annorlunda. Mindre än hälften av företagen i Sverige hittar lämpliga kandidater genom inkommande ansökningar, så viktiga positioner förblir tillgängliga: intäkter, kundnöjdhet och marknadsandelar hotas.

Med Benea hittar du lämpliga kandidater och inom några veckor får du de första kandidaterna – till ett fast pris. De bästa säljarna söker inte jobb – de är hos sina kunder och säljer. Vi hittar dessa människor åt dig. Benea är specialiserat på headhunting och rekrytering av säljare, försäljningschefer och marknadsförare.  Företag anlitar Benea för att rekrytera säljare, försäljningschefer och marknadschefer. Vår kunder finns i alla branscher och spänner från den globala aktörer till det framgångsrika medelstora lokala företaget.

Benea är specialiserat på försäljningspositioner. Vi är en modern, effektiv och framgångsrik rekruteringsföretag fokuserat på säljrekrytering. Våra tjänster innehåller jobbtitlar som Försäljningsrepresentant, säljare, Account Manager, Business Developer, Business Development Manager, Key Account Manager, Growth Manager, Areas Sales, Sales Direktor, Säljchef.

Vi täcker alla branscher.

Leave a Comment