Rekrytera Säljare i Stockholm (Säljrekrytering)

Rekrytera säljare i Stockholm (Säljrekrytering)

För många företag kan det vara nästan omöjligt att rekrytera säljare i Stockholm. För arbetslösa eller underarbetade erfarna säljare kan det också vara svårt att veta vilka rekryteringsbolag som gör säljrekrytering och som är baserade i Stockholm som är tillförlitliga och hjälper företaget och arbetssökaren. Hur som helst kan det vara ett spel och det kan sluta med bra resultat för både arbetsgivaren och kandidaten, eller så kan det hamna i en besvikelsekatastrof.

Oavsett om det är ett företags första gång eller en arbetssökande första gången att använda headhunters tjänster i Stockholm, finns det några saker som båda parter behöver ha en klar förståelse för:

Både arbetsgivaren och den arbetssökande bör aktivt vara i kontakt med rekryterar som rekryterar säljare

Internet är din bästa informationskälla och den näst bästa källan är mun till mun. Båda sidor av bordet borde lita på säljare som Stockholm har att erbjuda. Om du inte är bekväm med deras affärsmannaskap eller inte respekterar deras åsikt när du bestämmer vilka kandidater som är bäst för en säljposition hos ditt företag, eller vilket företag som bäst passar sökandens erfarenhet och personlighet, gå vidare till en annan säljrekryterare.

För arbetsgivaren kan du mäta hur ett företag rekryterar säljare själva. Detta är en bra indikation på hur stark en försäljningsrekryterare Stockholm-stil de erbjuder. Som arbetssökande bör du bedöma dem efter vilken bransch de fokuserar och har mest erfarenhet av. Om de är läkemedelsindustrin som placerar kandidater i läkemedelsförsäljning och din expertis säljer IT-tjänster till säkerhetsföretag, är det nog inte en bra matchning.

Var försiktig med säljrekryterare i Stockholms-området som har en lista över kvalifikationer, till exempel “Karriärcoach”.

För arbetsgivaren eller kandidaten, om ett intyg om en erlagd examen från universitet/högskola, lägg inte mycket vikt i det påståendet. Viktigare för en arbetsgivares strävan att anställa kvalitetsförsäljare och för arbetstagarens strävan att hitta en position som passar dem är det viktigare att känna rekryterarens bakgrund innan man blir en Stockholms-baserad försäljningsrekryterare.

Var arbetade de senast och vad var deras ställning där? Vad är deras utbildningsbakgrund, vilket område har de sin examen? Om de gör anspråk på en specialitet för rekrytering, till exempel försäljning av medicinsk utrustning, hur fick de den specialiteten?

Utan att känna den rekryterare du kommer att arbeta med, som anställd, kan du mycket väl gå på en blind intervju som inte har bedömts ordentligt och som arbetsgivare kan du sätta dig själv för en stor mängd slöseri med intervju sökande som inte har bedömts ordentligt.

 

Se till att rekrytera säljare i Stockholms-området har samma mål som du har.

Om du har valt rätt säljrekryterare behöver du inte oroa dig för det här steget, men om du inte har någon placering för de positioner du vill fylla i eller den position du vill ha som arbetssökande, begär en sitt ner och träffa dem ofta och se till att de fortfarande är på samma väg som du är. Om de har tappat ur sikte var du och de båda började, kanske en påminnelse behövs, eller till och med en ny rekryterare är i ordning.

Genom att ta dig tid att undersöka olika headhunters i Stockholm som är specialiserade på försäljning, till exempel Sales Executive Recruiters, får du en bra och positiv upplevelse. Ett företag som vårt har den expertis, den kunskap och det stöd som varje företag i New York City kan lita på för att få rätt kandidater till dem. Arbetssökande kan vara lugna medvetna om att du inte kommer att skickas på en vild jakt, slösa bort din energi och tid på att gå till intervjuer som inte kommer att hjälpa dig Excelsior.

Vill du höra mer om Benea Säljrekrytering i Stockholm?

Kontakta oss
Tel: 076 82 65 112
E-post: info@benea.se

Benea – säljare som rekryterar säljare i Stockholm

1 thought on “Rekrytera Säljare i Stockholm (Säljrekrytering)”

  1. Pingback: Säljrekrytering i Stockholm, Sverige | Benea Consulting

Leave a Comment