Försäljningschefsrekrytering i Göteborg, Stockholm och Malmö. 

Att rekrytera in rätt person som försäljningschef eller marknadschef samt inom andra nyckelbefattningar är den strategiskt viktigaste aktiviteten i ett företag.

Vi har mer än 10 års erfarenhet av försäljning, ledarskap och  säljrekrytering. Detta har lett till ett brett kontaktnät och en stor bas av kompetenta försäljningschefer och marknadschefer

Vår metod för search och headhunting innebär en grundlig behovsanalys av företaget och tjänstens kravprofil. Det är oerhört viktigt att vi förstår er verksamhet för att kunna precisera vilka egenskaper och erfarenheter som krävs för befattningen. Genom djupgående intervjuer med relevanta nyckelpersoner hos er får vi kunskap och uppfattning om er verksamhet, värderingar och företagskultur samt mål och framtida utmaningar. Som framgår i processbeskrivningen genomför vi en djupodlande och transparent rekryteringsprocess.

Beneas rekryteringstjänster erbjuder management- och tyngre specialistbefattningar inom de flesta branscher. I vårt nätverk har vi fokuserat på försäljning och marknad och typiska befattningar som vi hjälper till att tillsätta är en rekrytering av en marknadschef, försäljningschef, Account Manager, Key Account Manager, marknadsförare, digitala specialister etc.

1 thought on “Försäljningschefsrekrytering i Göteborg, Stockholm och Malmö. ”

  1. Pingback: Att gå på intervju: Den ultimata guiden för att svara rätt! | Benea Consulting

Comments are closed.