Headhunting Säljare

 

Så funkar det

För att hitta lämpliga kandidater med den kompetens och förutsättningar att klara av framtida utmaningar och målsättningar krävs ett gediget förarbete. Vid headhunting av säljare inleder vi därför alltid med att tillsammans med dig som kund skapa en detaljerad kravprofil.

Därefter använder våra rekryteringsspecialister olika kanaler för att ta fram ett antal kandidater som lever upp till kravprofilen. Oftast sker detta genom en kombination av interna sökningar i det egna nätverket, traditionella externa sökningar samt headhunting där vi lokaliserar personer med erfarenhet, personlighet och motivation som stämmer överens med efterfrågan.

Modern HEADHUNTING

Tack vare ett stabilt och framgångsrika rekryteringar har vi gjort headhunting av säljare och anser att vi är ett modernt rekryteringsbolag som är specialiserade på bra säljare.

Till skillnad från traditionella rekryteringsföretag har vi erfarenhet av att ha varit säljare och/eller försäljningschefer, vilket betyder att vi har god förståelse för hur man headhuntar och vidare driver hela rekryteringsprocesser i anslutning till verksamheten i fråga.

1 thought on “Headhunting Säljare”

  1. Pingback: Försäljningschefsrekrytering i Göteborg, Stockholm och Malmö.  | Benea Consulting

Leave a Comment