Rekrytera Account Manager

Rekrytera ACcount MANAGER

REKRYTERA ACCOUNT MANAGER

Med en effektiv Account Manager kan du utveckla de mest exakta intäktsprognoserna, använda dem för att definiera ditt företags budget och implementera de mest skräddarsydda marknadsföringsaktiviteterna för att stödja dina finansiella mål och driva affärstillväxt. Som det ledande bemanningsföretaget i Stockholm tillhandahåller Benea de bästa rekryteringslösningarna för rekrytera Account Manager för att hjälpa dig att anställa och behålla den bästa professionella och ta ditt företag framåt.

Vårt nätverk har många kandidatprofiler under olika jobbkategorier inklusive försäljning, marknadsföring, account manager, growth manager, kommunikation, reklam och detaljhandel. När du samarbetar med Benea Consulting för din rekrytering av Account Manager, hittar våra erfarna rekryteringsansvariga dig de mest kvalificerade kandidaterna som har den erfarenhet och kompetens som krävs för att uppfylla dina jobbkriterier.

 Benea är vårt motto att hjälpa dig hitta de allra bästa talangerna som kommer att utmärka sig i sina nya roller. Vi har tillhandahållit bemanningstjänster till några av de mest välrenommerade företagen i landet. Våra talangförvärvsspecialister står till din tjänst för att hjälpa dig att hitta den bäst lämpade försäljnings- och marknadschefen för att stänga eventuella permanenta, tillfälliga eller kontraktuella lediga tjänster på ditt uppskattade företag.

 VARFÖR REKRYTERA GENOM BENEA?

VI ÄR SPELARE NATIONELL NIVÅ
Som specialiserade australiensiska talangmäklare verkar vi i nationell skala och tillgodoser offentliga och privata företag, välrenommerade FMCG-varumärken, såväl som nystartade företag med stor affärspotential.

 Med våra förstklassiga, skräddarsydda och briljant uppfinningsrika digitala rekryteringslösningar har vi skapat ett stort rykte för oss själva som en nationell ledare i att hjälpa australiensiska företag att hitta, anställa, utveckla och behålla talangfulla yrkesmän inom media, marknadsföring, kommunikation och information tekniska specialiteter.

 VI TROR PÅ NÄTVERKENS KRAFT
Våra erfarna rekryteringspersonal betonar kvalitet på relationshantering och att bygga strategiska partnerskap med såväl kunder som kandidater – att arbeta som affärspartner för de kunder vi vänder sig till och talangen vi representerar.

 Över 80 % av vår talangpool består av kandidater som registrerar sig hos oss genom remisser eller nätverkande. Vårt fantastiska team av rekryterare består av erfarna yrkesverksamma som kommer från specifika branscher som de nu rekryterar till och därför är kända för sin marknadstrovärdighet, förstahandsarbetserfarenhet och starka affärskontakter inom branschen.

 Med kontor i Stockholm är vi mycket lättillgängliga och kommunikativa hela tiden. Vi tar bort stressen från din rekryteringsprövning och ser till att du får den bästa kandidaten!

 Kontakta oss idag för att diskutera dina rekryteringskrav för Account Manager eller andra försäljnings- och marknadsföringskontoansvariga!

 Om detta inte är rollen du vill fylla, tillhandahåller Benea specialistrekryteringstjänster i hela medieområdet med ett omfattande nätverk av erfarna och kvalificerade mediaspecialister över befattningarna nedan. Benea är också specialiserade på rekrytering inom   sektorerna Digital ,  Media ,  Communications  och  Technology .

Campaign Manager

Account Executive

Account Manager

Account Director

Business Manager

Group Account Director

Product Manager

Trader

Media Planner

Strategist

Head of Planning

Agency Account Manager

Business Development Manager

Sales Manager

Sales Director

Brand Manager

Marketing Manager

Marketing Director

Online Ad Sales

Senior Account Manager

Ad Operations Manager

Search Manager

Media Director

Campaign Manager

Account Executive

Kontoansvarig

Kontodirektör

Affärsansvarig

Group Account Director

Produktchef

Handlare

Medieplanerare

Strateg

Chef för planering

Agency Account Manager

Affärsutvecklingschef

Försäljningschef

Försäljningschef

Brand Manager

Marknadschef

Marknadschef

Annonsförsäljning online

Senior Account Manager

Ad Operations Manager

Sökhanterare

Mediechef