Rekrytera säljare Stockholm

Rekrytera säljare Stockholm

 

Säljrekrytering

Vill du rekrytera säljare Stockholm så är Benea specialiserade på att hitta den bästa säljaren för ditt företag!

Under det senaste decenniet har Benea varit ett rekryteringsföretag med en nischspecialitet inom marknadsföring och försäljning.

Beneas headhunters söker säljare inom alla erfarenhetsnivåer och företag i alla storlekar i en mängd olika branscher. Detta inkluderar ledande rekryteringstjänster för nyutexaminerade säljare till rekrytera säljare på senior nivå.

Vi välkomnar aktivt alla säljare som söker jobb och som visar intellektuell nyfikenhet, kunskap och beslutsamhet att lyckas.

När vi väl har en ansökning som uppfyller dessa kriterier gör våra försäljningsrekryterare i Stockholm allt för att matcha dem med rätt arbetsgivare.

Rekrytera Säljare

Säljjobb -Läs mer

Arbetsgivare Läs mer

Visa öppna jobb

Försäljningsrekrytering

Kontakta en headhunter

Att rekrytera säljare och marknadsförarea är en viktig affärskomponent för företag som vill växa.

Sedan starten har våra säljrekryterare hjälpt tusentals arbetsgivare med ett stort antal personalbehov för marknadsföring, försäljning och ledarsskap.

Expertis inom säljrekrytering. Benea fokuserar strikt på försäljning, försäljningsledning och rekrytering inom marknad och marknadsföring. Vi avviker inte från vårt kärnfokus. Våra rekryterares erfarenhet sträcker sig över 100 olika branscher med alla har erfarenhet av att sälja.

Vi är stolta över att vara ledande inom rekryteringsbranschen. Beneas expertis gör det möjligt för organisationer att fokusera på sin kärnverksamhet samtidigt som de vet att de har kompetenta, intelligenta rekryterare som representerar sitt företag.

Dessutom erbjuder Benea Consulting anpassade rekryteringar för organisationer i alla storlekar. Från Fortune 500 till nystartade företag kan vi rekrytera säljare i Stockholm samt möta specifika kravprofiler och tidsramar snabbt.

 

Varje situation för marknadsföring och försäljning är unik på sitt eget sätt. Våra rekryterare skräddarsyr rekryteringsmetoden som är avsedda att avsevärt öka chansen för en lyckad anställning.

Dessa säljrekryteringar inkluderar bland annat:

Hälso- och sjukvård, mjukvara, hårdvara, konsumtionsvaror, IT-säljrekryterare, finans, outsourcing av affärsprocesser, fastigheter och mer.

Under de senaste tio åren har våra headhunters fått ett brett erkännande för vår starka förmåga att effektivt rekrytera några av Stockholms ledande arbetssökande inom sälj, försäljning och marknadsföring.

Säljrekrytering

Just nu arbetar våra Stockholms-rekryterare på alla typer av säljjobb, säljhanteringsjobb samt Account Manager-jobb. Dessa jobb finns i Stockholm såväl som i hela Sverige. Cirka 20% av rekryteringar är virtuella och många rekryterar säljare för flera platser.

 

För att du ska kunna se de mest relevanta positionerna gör våra säljrekryterare vårt bästa för att hålla den här sidan uppdaterad minst två gånger i veckan. Om du skulle ha några frågor, kommentarer eller förslag angående våra listor över försäljningsjobb skulle våra säljrekryterare i Stockholm gärna höra från dig. Visa öppna jobb .

Relaterade länkar:

Stockholm Account Management Rekryterare

Rekryterare säljare

Benea Consulting – säljare rekryterar säljare